A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вітання селищного голови з Новим роком

Дата: 31.12.2018 07:02
Кількість переглядів: 619

Фото без описуШановні жителі Чечельниччини, прийміть найщиріші вітання від  Чечельницької селищної ради з Новим 2019 Роком!

Рік, що минає, був прожитий не дарма, адже з нами залишаються той досвід, ті досягнення і перемоги, які він приніс. Цей рік був насичений подіями, збагатив нас новим професійним і життєвим досвідом, радістю зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, згуртував і дав поштовх у майбутнє.

Як завжди, звершення року не тільки відкривають нові перспективи, а й ставлять нові, часом набагато складніші завдання. Упевнена, майбутнє нашого краю залежить тільки від нас самих, і тільки ми самі можемо зробити його таким, щоб ми пишалися нашим Чечельником.

Новорічні свята – це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла й надії. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії, загадані напередодні Нового Року, обов’язково здійсняться.

Зустрічаючи Новий рік, я бажаю вам і вашим близьким щастя, здоров’я, нехай перед вами відкриються нові перспективи, і ви з легкістю зможете здійснити давно задумане. Нехай тепло родинного вогнища зігріває ваші душі і серця, нехай у вашу домівку прийдуть  святковий настрій, достаток, мир і злагода, віра в завтрашній день, у свою щасливу зірку, яка завжди буде зігрівати вас і надихати на гарні справи.

На шляху до успіху, у вирішенні складних завдань нехай поруч будуть надійні друзі, вірні партнери і, звичайно, ваші кохані, а 2019 рік стане роком, у якому наша Батьківщина матиме процвітання та економічне зростання. Роком, в якому кращі сини та доньки українського народу перестануть гинути на сході країни, а в наші домівки нарешті прийде довгоочікуваний мир. Божого благословення вам і вашим родинам.

З Новим  Роком! Світлих та веселих свят!

З повагою, голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь