Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Маленька «Веселкова панночка»

Дата: 06.03.2018 08:41
Кількість переглядів: 708

Фото без описуУ садочку "Веселка" пройшов І етап районного конкурсу  «Панночка Чечельничаночка» під назвою «Веселкова Панночка».

Мета конкурсу: розвивати творчу активність дошкільників у доступних дітям видах музичної діяльності; формувати самостійність, ініціативу; сприяти виникненню та прояві музичного смаку на основі отриманих вражень, виявляти ранню обдарованість та сприяти її розвитку.

Участь в конкурсі приймали  дівчатка 5- 6-ти річного віку.

Програма передбачала  п’ять  конкурсів.

Перший - «Краса в імені твоїм, а ти в його красі», під час якого дівчатка представилися глядачам та журі і розповіли про своє ім’я та риси характеру.

Наступний конкурс мав назву «Мої мрії», який допоміг дівчаткам відкрити свої таємниці про майбутнє.

У третьому, під назвою «Рідна мова, рідне слово!» – учасниці мали можливість висловити любов до рідної країни та мови через декламування віршів про мову та креативне представлення українського вбрання.

Четвертий конкурс - «Вітальна листівка для матусі», приурочений до свята 8 Березня, конкурсантки мали можливість проявити свою творчість та привітати матусь зі святом.

Найяскравішим виявився п’ятий танцювальний конкурс - «Крок до зірок». Маленькі артисти у яскравих костюмах квітів під чарівну мелодію виконали оригінальний таночок та подарували усім присутнім весняний святковий імпровізований букет. У перервах між конкурсами емоційного забарвлення та святкової атмосфери надали виступи вихованців групи «Соняшник» та гостя, колишня вихованка ДНЗ,  Вікторія Федотова.

На завершення конкурсу члени журі підвели підсумки, визначили номінації для кожної учасниці та нагородили їх медалями і солодощами.

Переможницею конкурсу «Веселкова Панночка» стала п’ятирічна Войтовська Єва з групи «Соняшник».

Медалі з відзнаками отримали: «Панночка Ніжність» -  вихованка  групи «Калинка» - Котлінська Катя (5 років); «Панночка Чарівність» - також з групи «Соняшник» - Левадська Роксолана (5 років); «Панночка Кмітливість» - вихованка групи «Дзвіночок» - Кардаш Кіра (6 років); «Панночка Загадковість» - вихованка групи «Дзвіночок» - Овчар Катя (6 років); «Панночка Грація» - вихованка групи «Волошка» - Рідкоус Софія (6 років); «Панночка Вишуканість» - вихованка групи «Волошка» - Бурлака Валерія (6 років).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь