A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вінницька область переймала міжнародний досвід у сфері стратегічного планування та управління громадами

Дата: 01.03.2018 09:18
Кількість переглядів: 550

27 лютого відбувався завершальний етап проекту - Міжнародна конференція «Належне управління територіальних громад: досвід стратегічного планування країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства».

Участь в дійстві взяли учасники проекту, представники організацій-партнерів із країн Вишеградської четвірки, експерти проекту, представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, ЗМІ та бізнесу з України та Молдови.

На запрошення С.П.Татусяка у міжнародній конференції взяли участь і представники з Чечельницького району: начальник відділу міжнародного співробітництва та регіонального розвитку РДА Марія Скоцеляс, головний спеціаліст ресурсного центру Ольга Корольчук, фахівець з написання інноваційних програм Чечельницької селищної ради Лариса Шабельник, землевпорядник Ольгопільської сільської ради Сергій Марківський.

Загалом на конференції було зареєстровано 200 учасників.

На початку конференції голова «Єврорегіону «Дністер» Сергій Татусяк подякував українським партнерам: Вінницькому обласному осередку Міжнародної ГО «Україна-Польща-Німеччина», ГО «Ресурсно-інформаційному центру «Громади Вінниччини», партнерем в Республіці Молдова: Публічній асоціації «Єврорегіон «Дністер» та Сорокській районній раді та партнерам в країнах Вишеградської четвірки: Великопольскому центру освіти і курсів самоврядування (WOKiSS, Польща), Інституту стабільності та розвитку (ISD, Чехія), Фундації «Майстерня сільського розвитку» (Угорщина), Карпатському Єврорегіону Словаччини (Словаччина).

Перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Андрій Гижко додав, що проект особливо актуальний в контексті того, що Україна переживає час активного впровадження реформ.

Нагадуємо, що Чечельницька громада також є учасником паралельного проекту Вишеградської четвірки, а саме «Поводження з відходами в місцевих громадах: досвід країн Вишеградської четвірки для країн Східного партнерства». Кінцевим результатом проекту стане розробка учасниками стратегій управління ТПВ та розробка експертами уніфікованої методології поводження з відходами в місцевих громадах на основі законодавства України та Молдови.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь