A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

З Новим 2018 роком, прийомні родини!

Дата: 15.01.2018 09:49
Кількість переглядів: 551

Традиційно,  напередодні новорічних свят за ініціативи районного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді прийомні родини Чечельнничини зібралися на чергове останнє в цьому році засідання групи взаємопідтримки на тему «Профілактика та корекція синдрому вигорання в прийомних батьків». А також проведений тренінговий модуль «Життєві цілі» з метою надання методику складання батькам спільно з дітьми індивідуальних планів роботи з використанням необхідних карт цілей для життя людини.

Нині у районі чотири сім’ї, де виховується 5 дітей різного віку. Словами щирої подяки за нелегку щоденну працю, яку виконують прийомні батьки, відкрила зустріч директор районного центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді Фаренюк Т.П. Вона представила присутнім функціонуючі прийомні сім’ї в районі; подякували батькам за їх благородні вчинки по відношенню до дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також висловили слова вдячності працівникам, які допомагають дітям та їх родинам долати життєві труднощі.

Зустріч відбулася на базі Чечельницької селищної ради 27 грудня 2017 року, де гостинно зустріла родини голова селищної ради Палісіка С.А., яка також привітала з усіма новорічними святами присутніх й зробила акцент на тому, що виховання дітей - це нелегка щоденна праця і потребує багато знань, сил та енергії. Попри те, що захід носив передусім святковий характер, члени родин, де діти перебувають під опікою, мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом, отримати фахові поради.

Даний захід пройшов у затишній атмосфері родинного кола. Прийомні батьки пригадували радісні моменти року, що минає, разом раділи досягненням, аналізували помилки та ставили нові задачі на майбутнє. Кожен з учасників поділився досвідом організації  і  проведення відпочинку та дозвілля.  Зустріч пройшла дуже емоційно для всіх учасників. Прийомні батьки визнали, що такі зустрічі їм потрібні, тому що допомагають їм краще налагоджувати стосунки з дітьми, вирішувати проблеми у вихованні є  актуальними та корисними на сьогоднішній день. 

 Цього ж дня від імені директора «Ліс Майстер» Олександра  Михайловича Овчара були вручені діткам, які виховуються у прийомних сім’ях новорічні подарунки з вітальними листівками. З привітаннями та подарунками також приєдналась служба у справах дітей РДА (Воліковська Н.В.) та сектор молоді та спорту райдержадміністрації (Головань В.М.).

Т. Фаренюк, директор районного центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь