A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Увага! Увага! Увага! 2018-01-18 Чечельник у снігових заметах

Дата: 18.01.2018 09:55
Кількість переглядів: 990

Звечора 17 січня і дотепер Чечельник засипає снігом. Перемети на дорогах та алеях сягають деінде сягають понад півметра. Тому прохання до усіх-усіх: будьте взаємно ввічливими – водії до пішоходів, пішоходи до водіїв. Максимально дотримуйтесь правил дорожнього руху.

За таких ускладнених погодніх умов, водії і пішоходи враховуйте стан проїзної частини. Слизька дорога, сніг, ожеледиця - це ті чинники, котрі збільшують гальмівний шлях транспортного засобу в кілька разів. Тож, шановні водії, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар, при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху та дорожніх знаків.

Шановні пішоходи, запам'ятайте, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі. В умовах обмеженої видимості, а саме: снігопаду, хурделиці, вас можуть просто не помітити. Запам'ятайте, що дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах. Звертаємо увагу батьків та педагогів на проведення додаткових бесід з дітьми щодо неухильного дотримання безпечної поведінки на дорозі та в громадському транспорті. Зимові ігри дітей біля дороги – дуже небезпечні!

Чечельницька селищна рада

    Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь