A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

26 квітня День пам'яті Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2019 10:01
Кількість переглядів: 656

Фото без описуДорогі учасники ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи смт Чечельник та усього нашого району!
День вшанування вашого подвигу – це ще одна нагода низько вклонитися усім ліквідаторам страшної трагедії, усім, хто ціною власного життя подарував нам сьогоднішній день.

Минають роки, але не минає біль від втрати наших героїв-ліквідаторів. Досі від наслідків тієї техногенної катастрофи потерпають мільйони громадян. Слово «Чорнобиль» для всієї планети Земля стало синонімом ядерної смертельної стихії. Зараз важко уявити, скільки зусиль довелося докласти, аби захистити світ від жахливої катастрофи.
З кожним днем стає все менше людей, які могли б із власного досвіду розповісти про подвиг, зроблений ними на Чорнобильській АЕС. Кожної години нещадний атом підриває здоров'я тих, хто за позовом серця заради благополуччя і безпеки кожного із нас працював на забруднених територіях. Вони йшли на цей подвиг за покликом серця, не думаючи про нагороди, відзнаки та пільги.
Сьогодні наш святий обов'язок – пам'ятати, якою ціною дісталася перемога над техногенною стихією, шанувати героїв-чорнобильців, надавати дієву допомогу усім, хто з честю прийняв суворий виклик чорнобильського лиха.
Дорогі ліквідатори, від усього серця бажаю вам доброго здоров'я, міцності духу, сімейного благополуччя, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні, миру та спокою.

Світлана Палісіка - Чечельницький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь