Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Можливість національного природного парку “Кармелюкове Поділля” для розвитку туризму на Чечельниччині

Дата: 19.02.2018 10:42
Кількість переглядів: 810

Фото без описуНаціональний природний парк на території району сприяє збереженню біологічного і ландшафтного різноманіття з одного боку, та створенню умов для відпочинку населення та розвитку зеленого туризму – з іншого.

Тож 19 лютого в  НПП «Кармелюкове Поділля» відбувся семінар, де було обговорено мету і заходи проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Роль національних природних парків в розвитку туризму», яка планується на 19-21 вересня в національному природному парку Чечельниччини.

В засіданні взяли участь: етнограф, к.і.н., доцент Вінницького державного педагогічного університету В. Косаківський, працівники НПП, представники установ, організацій та громадських організацій.

Присутніх було ознайомлено з складом організаційного комітету конференції: голова – директор НПП «Кармелюкове Поділля» О. Романчук, відповідальний секретар оргкомітету – начальник відділу еколого-освітньої роботи та рекреаційного благоустрою Парку Л. Стороженко та дев’ять членів оргкомітету, в тому числі і Чечельницький селищний голова Світлана Палісіка.

Жваві обговорення, які були підчас семінару, підтверджують те, що збереження природи, етники регіону, розвиток зеленого туризму - є не тільки цікавою темою, але й повинні втілюватись у життя.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь