Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

21 сесія Чечельницької селищної ради

Дата: 05.05.2018 13:51
Кількість переглядів: 581

Фото без описуНа 21 сесію Чечельницької селищної ради 7 скликання, що відбулося 4 травня, було винесено 22 питання, які стосувалися різних сторін життєдіяльності  громади Чечельника. 

В сесії взяли участь 17 депутатів із 21-го. Окрім депутатів на засіданні були присутні представники Чечельницького відділення поліції, директор школи №2 Михайло Поворозний, працівники КП «Чечельник-комунсервіс».
Серед важливих питань, які розглянули депутати, були: «Про роботу Чечельницького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУ НПУ щодо охорони громадського порядку на території селищної ради», «Звіт директора КП «Чечельник-комунсервіс» про фінансовий та економічний стан підприємства», «Про оприлюднення проекту рішення «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території селища Чечельника 2019 рік», Про визначення місць облаштування площадок для встановлення контейнерів для збору сміття», «Про внесення змін до Статуту територіальної громади селища Чечельник»,  «Про розгляд депутатського звернення депутата Чечельницької селищної ради 7 скликання в.о. № 8 Ковтуна О.О.» та інші.

Одне з найбільш актуальних питань - «Про заключення контракту з керівником КП «Чечельник-комунсервіс».

Для розгляду на посаду було подано заяви трьох кандидатів: Сергія Михайловича  Роєнка, Анатолія Феодосійович Боднара, Олексія Костянтиновича Вронського. Присутні заслухали пропозиції кандидатів стосовно розвитку «Чечельник-комунсервіс». Також працівники висловили свою думку і бачення щодо підприємства, на якому працюють, і виявили бажання й надалі працювати з Анатолієм Боднарем. Остаточне слово було за депутатами. Таємним голосуванням  депутатів селищної ради більшість голосів набрав Олексій Вронський.

По всіх інших питаннях було прийнято відповідні рішення, з яким ви згодом зможете ознайомитись на нашому сайті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь