A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

20 сесія 7 скликання

Дата: 01.03.2018 14:56
Кількість переглядів: 580

Фото без опису27 лютого відбулась чергова 20 сесія 7 скликання Чечельницької селищної ради, з 21 депутата були присутні 16. В роботі пленарного засідання, яке провела голова селищної ради Світлана Палісіка, взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук.

Загалом на порядку денному розглянуто 32 питання та «Різне», серед яких левову частку складали земельні питання (затвердження проектів землеустрою та передачі у власність, технічної документації тощо).

Депутатами було затверджено звіт 2017 р. за доходами та видатками селищного бюджету і Програму забезпечення участі селищної ради в Асоціації орга нів місцевого самоврядування Вінницької області 2018-2020 рр.

У процесі роботи було також прийнято рішення про розподіл вільного залишку коштів селищного бюджету станом на 01.01.2018р.,  про перерозподіл асигнувань за бюджетними програмами; затверджено договір між Чечельницькою селищною радою та відділом культури і туризму Чечельницької РДА щодо оренди приміщення розташованого по вулиці Героїв Майдану, 36 (дитяча бібліотека) строком на один рік.

Внесені зміни до Програм соціально-економічного та культурного розвитку селища у галузі житлово-комунального господарства (у перспективі створення топографічної  карти території селища, шляхом проведення аерофотознімання) та Програми поводження з твердими побутовими відходами - у частині фінансового забезпечення даної програми.

Заслухавши інформацію селищного голови, щодо надання пільги по сплаті земельного податку, вирішили, що у 2018 році від сплати земельного податку звільняються органи державної влади та органи місцевого самоврядування, органи прокуратури, заклади, установи та організації, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевих бюджетів, комунальні підприємства, які створені органами місцевого самоврядування.

Затвердили питання про щомісячне преміювання селищного голови у період з 1 березня 2018 р. по 1 січня 2019 р., у розмірі 70% посадового окладу.

Також 20 сесією внесено зміни до Статуту КП «Чечельник-комунсервіс», а звіт директора комунального підприємства заслухали і прийняли до відома як інформацію.

Окрім цього було розглянуто низку інших важливих питань, клопотання, листи підприємств, установ і організацій селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь