A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тиждень психології у ДНЗ “Веселка”

Дата: 11.04.2018 15:58
Кількість переглядів: 2010

Фото без описуПідготувала:
Практичний психолог
ДНЗ «Веселка»
спеціаліст І категорії
Сєнькіна Н.Л.

 

В Комунальному ДНЗ ясла-садок «Веселка» Чечельницької селищної ради в березні 2018 року традиційно відбувся «Тиждень психології». Предметний  та тиждень із психології було проведено з дітьми, працівниками та батьками з метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань дітей та розвитку в них інтересу до емоційної сфери людини, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу, створення позитивного емоційного настрою.

Під час тематичного тижня проводилися заходи, які охоплювали різні види діяльності: тренінгові заняття для всіх працівників ДНЗ на теми: «Педагогічне спілкування» та «Проблеми спілкування».  Просвітницько-консультаційна робота з тем:  «Нумо обійматися, або Користь обіймів» та «Ресурси відновлення педагога» - розкриття адаптивних сфер педагога психолога.

З батьківською громадою проведено анкетування на тему «ДНЗ та батьки – разом чи поруч», з метою вивчення  ціннісних орієнтацій батьків, із педагогами здійснено анкетування «Психолог і Я», для виявлення актуальних питань для корекції просвітницько-консультативної роботи.

Під час тижневика розпочалася діагностична кампанія з визначення динаміки шкільної зрілості (готовності старших вихованців дитсадка до навчання у школі), проведено ряд корекційно-розвиткових занять із дошкільниками всіх вікових груп. Заходи було заплановано так, щоб залучені були всі учасники освітнього процесу: діти, педагоги, технічний персонал та батьки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь