Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

"Веселка" проводжала до школи своїх маленьких випускників...

Дата: 08.06.2019 08:06
Кількість переглядів: 685

Фото без описуВипуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто пройшло прощання з дитсадком у нашому дошкільному навчальному закладі. 29 та 30 травня  дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців груп «Калинка» та «Соняшник» - майбутніх школяриків, яких в цьому році – 46. Зусиллями педагогічного колективу та батьків організовано цікаве та змістовне свято, яке запа¬м'ятається малечі надовго та зали¬шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку. Випускники, які парами урочисто ввій¬шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук¬нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра¬ватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони пообіцяли ніколи не забувати  садочок.     Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а  головне - здорових дітей, - дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.  З вітальним словом до  маленьких випускників звернулася директор дитсадка Шевчук Н.А., вона побажала діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Наталя Анатоліївна вручила  кожному випускнику дипломи  про дошкільну освіту. А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами    на очах. Ці сльози були на очах у вихователів Галятовської І.О., Мураховської Т.П., Гарник Я.В. та Головатюк М.А., бо саме їх малята вирушали у великий світ. Батьки благословили своїх дітей запашним короваєм та українськими рушниками. В кінці свята з Молодіжної площі діти відпустили в повітря кульки зі своїми "мріями на майбутнє", з надією, що  всі вони збудуться!!!  …Швидко минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь