A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Веселкова подорож в День захисту дітей

Дата: 08.06.2019 08:11
Кількість переглядів: 711

 

Фото без описуЩороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.

У цей день на території дитячого садка традиційно звучала весела  музика, яка об’єднала всіх дітей на подвір’ї .Діти  виконали пісню «Хай завжди буде сонце» в сучасній обробці,  танцювали, грались в ігри- хороводи . За свої старання малята отримували  квитки для катання на потязі,  який прибув на святковий майданчик. Всі групи починаючи з наймолодших  почергово  подорожували в яскравих вагонах потягу доріжкою навколо будинку  дитячого садка. З захопленням розглядали навколишню природу, впізнавали та вітали своїх друзів з віконця вагону. Організована розвага подарувала малятам радість та гарний настрій.

Вся «Веселкова» родина - діти, батьки та працівники дитячого закладу щиро вдячні спонсорам директору «МТС»  ПП Гричулевичу Віталію Анатолійовичу та Ткачу Василю Федоровичу,завдяки яким дитяче свято мало яскраве оформлення та можливість проведення розваги - катання на дитячому потязі.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь