Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Сьогодні ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 17.11.2019 08:00
Кількість переглядів: 719

Фото без описуШановні працівники сільського господарства Чечельниччини, ветерани галузі!

Прийміть найтепліші вітання від імені Чечельницької селищної ради з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі - механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва - залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки вашій хазяйновитості, зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, ваш  багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі! Нехай хліборобська нива щедро і рясно колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються. Щастя і добра вам, дорогі трудівники!

Світлана Палісіка, голова Чечельницької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь