Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

БЛАГОУСТРІЙ ПАМ’ЯТНИХ МІСЦЬ У ЧЕЧЕЛЬНИКУ

Дата: 08.05.2020 06:20
Кількість переглядів: 1639

Вже стало доброю традицією для жителів Чечельницького району напередодні Дня пам'яті та Примирення і Дня Перемоги наводити благоустрій біля братських могил, поховань та пам’ятників періоду Другої Світової війни.  

Силами Чечельницької селищної ради наведено лад у центральному Парку навколо меморіалу Слави, адже ті хто віддав своє життя за нас, заслуговують на гідну пошану.

 Фото без опису«Ми, нащадки тих, хто в роки війни захищав  нашу землю від німецько-фашистських окупантів, зобов’язані берегти пам'ять про ті страшні сторінки історії і вшановувати пам'ять загиблих і живих визволителів.  Благоустрій ми організовуємо щорічно. Адже  пам'ять про воїнів Другої Світової війни -  це не тільки плакати, виставки та  лайки в соціальних мережах. Це елементарні прості речі – самим прибрати могилу, впорядкувати територію, особисто привітати та подарувати квітку ветерану, що ми і плануємо зробити», - поділилися селищний голова Світлана Палісіка, яка також була напередодні Дня Перемоги у парку з працівниками з благоустрою.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь