A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вітання Чечельницького селищного голови з Днем Хрещення Київської Русі-України

Дата: 28.07.2020 08:08
Кількість переглядів: 3439

Фото без описуДорогі жителі селища Чечельник! Сьогодні, 28 липня, у день вшанування Рівноапостольного Князя Володимира, ми відзначаємо доленосну і знакову подію в історії нашої країни - День Хрещення Київської Русі-України. Це свято духовно об'єднує українців, живить нашу віру в мир та добро на землі.  

В різні часи люди звертаються до Бога зі своїми проблемами, бідами та печалями, посилаючи молитви до Всевишнього з надією на порятунок, на підтримку. Сьогодні крім особистих проблем люди просять миру для українського народу та відновлення  злагоди і взаєморозуміння. Народ України доволі натерпівся від поневірянь, від гніту, він в жорстокій боротьбі здобув незалежність і має право на мирне і щасливе життя.

Існує повір’я, що Бог не дає тих випробувань, які людина не спроможна витримати. Ми тримаємо удар, який випав на  долю нашої країни і  свято віримо, що Всевишній почує молитви матерів і пошле мир на нашу землю. Адже кожному буде по вірі його.

Тож, шановні чечельничани, не втрачаємо віри, укріплюємо її щирими молитвами, світлими помислами та гідними справами. Нехай наша віра ніколи не згасає, а приносить у кожну домівку теплоту, добро, щастя і любов!

В цей святковий день бажаю всім щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди в родинах, міцного здоров’я, довголіття та єднання.

Нехай свято Хрещення Київської Русі-України послужить відродженню нашої історичної пам’яті, поверне нас до святих джерел християнської духовності, оновить та об’єднає задля майбутнього міцної, розвиненої і процвітаючої України!

З повагою: Чечельницький селищний голова - Світлана Палісіка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь