A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Чечельницька РДА: Підсумки роботи за минулий рік та основні завдання на 2018-ий

Дата: 15.02.2018 16:08
Кількість переглядів: 733

Фото без опису14 лютого голова райдержадміністрації Сергій Пустовий провів засідання колегії Чечельницької райдержадміністрації.

В засіданні взяли участь народний депутат України Юрій Македон, перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко, голова районної ради Сергій П’яніщук, депутат обласної ради Павло Каленич. В залі також були присутні представники структурних підрозділів районної державної адміністрації, районної ради, голови сільських та селищної ради, депутати, члени громадської ради при РДА і громадських об’єднань, керівники і представники підприємств, установ та організацій району та інші.

Робота колегії розпочалася з перегляду відеоролика «Вінничина 2017: від викликів до конкретних справ», в якому були висвітлені основні досягнення та здобутки області за 2017 рік.

Голова РДА Сергій Пустовий презентував «Карту пріоритетів і цілей Чечельницької районної державної адміністрації», з відеоматеріалами та слайдами про проведену роботу, охарактеризував діяльность за таким критеріями: забезпечення безпеки життєдіяльності населення району, зростання конкурентоспроможності економіки, залучення інвестицій та розвиток  міжнародних відносин, розвиток соціальної, культурної і туристичної сфери, місцевого самоврядування та ін.

Також Сергій Михайлович ще раз надав роз’яснення щодо медичної реформи.

В ході засідання народний депутат Юрій Македон, подякував усім сільським головам та жителям району. Юрій Миколайович наголосив, що успішною є та громада, яка йде за своїм лідером – і Чечельницька громада є саме такою. Народний депутат також відзначив, що готовий до співпраці із кожним жителем абсолютно з усіх питань.

Продовжив засідання  перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко. Він коротко охарактеризував основні досягнення району, відзначив плюси роботи освіти, медицини, культури. А далі зупинився на найголовніших планах та викликах нинішнього року, зокрема надав змістовні роз’яснення Урядових  реформ, що наразі відбуваються в Україні – медичної та освітньої. Окремий акцент Андрій Петрович зробив на реформі децентралізації влади в частині об’єднання громад. По завершенні виступу він побажав керівникам району аби усі намічені плани, завдання та проекти 2018 року успішно реалізувались.

До обговорення питань зробленого у 201 7 році, нинішнього стану та перспектив розвитку Чечельниччини, також долучились голова районної ради Сергій П’яніщук та депутат обласної ради, директор АФ «Ольгопіль» Павло Каленич.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь