A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робота із впорядкування сміттєзвалища

Дата: 15.04.2021 09:44
Кількість переглядів: 645

Фото без опису         Шановні жителі громади!

В результаті життєдіяльності кожна людина кожного дня накопичує безліч непотрібного сміття: починаючи від пластикової тари, консервних банок, обгорток від різноманітних виробів, закінчуючи зламаною технікою та будматеріалами. Щодня ми стикаємося з різними відходами: вдома, на роботі, в парку, біля торгових точок…

Потрібно пам’ятати, що винесення сміття за межі власної території та складування його на прилеглих  узбіччях до Ваших  будинків та земельних ділянок не знімає відповідальності з господаря і порушує правила благоустрою.

Проте кожен   бажає бачити наше славне містечко охайним і привабливим, де узбіччя вулиць не захаращені різним непотребом та обрізаним гіллям дерев. Саме підтримкою чистоти в Чечельнику займається комунальне підприємство «Чечельник - Комунсервіс». Після складання договору на вивезення твердих побутових відходів та оплати даної послуги, працівники даного підприємства вчасно заберуть сміття біля Вашого будинку.

Багато жителів селища Чечельник  безоплатно вивозить та розміщує свої тверді побутові відходи на території сміттєзвалища.  Однак більшість викидає своє сміття та інший  непотріб при самому заїзді на сміттєзвалище . Через таке безвідповідальне та нахабне ставлення з ганьбою і образою думаєш про свідомість людей, яка їм дана природою. Адже окрім того, що залишені пакунки і мішки обабіч під’їзної дороги спонукають і інших необдумано викидати сміття майже на дорозі, дані відходи часто заважають проїзду наступних машин після них.

Тому просимо всіх, хто вивозить сміття власними автівками, завозити і залишати  його на дальній площадці сміттєзвалища.

Іноді задумуйтесь про наслідки та дбайте не лише про власний комфорт і потреби, адже ми всі прагнемо кращого життя та майбутнього.     

Фото без описуФото без описуЧечельницька селищна рада спільно з КП «Чечельник-Комунсервіс»  організувала та провела наступні заходи з благоустрою центрального сміттєзвалища.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Шановні жителі селища Чечельник!

Адміністрація КП «Чечельник - Комунсервіс» просить під час великих опадів тимчасово утриматися від вивозу ТПВ на смітєзвалище, аби не викидати їх під парканом визначеного місця. Будьте свідомими та з повагою віднесіться до праці інших людей!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь