Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

26 квітня – День Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2021 11:27
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

Сьогодні виповнюється 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела  до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після”, залишивши по собі глибокий відбиток у пам'яті.  

 Аварія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат. Вона спричинила забруднення навколишнього середовища  на довгі роки. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Проте найголовніше - трагедія забрала та покалічила людські невинні життя.

Чорнобиль — це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків-ліквідаторів. Завдяки їх самопожертві аварія стала символом жертовності в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Священна пам’ять про всіх, хто боровся зі страшною трагедією і її гіркими наслідками. Пішли у вічність незлічені жертви цієї аварії. Їхній подвиг навічно залишиться в нашій пам’яті.

Нехай ніколи не повториться шлях чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку.

Вічна вдячність живим і світла пам'ять загиблим!

 

З повагою,

селищний голова                           Світлана ПАЛІСІКА

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь