A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ДІТИ З ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДВІДАЛИ ПОДІЛЬСЬКИЙ ЗООПАРК

Дата: 04.06.2021 10:55
Кількість переглядів: 574

Фото без опису

3 червня у Подільському зоопарку відбулось свято «Дитинство – країна мрій». Організаторами заходу виступили Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації. Стали учасниками дійства і маленькі мешканці Чечельницької громади, які потребують особливої уваги та підтримки, у супроводі працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг». Яскраве дійство було наповнене розвагами, майстер-класами, подарунками та знайомством з тваринами і птахами. Дана поїздка відбулась за сприяння директора СТОВ «АГРОФІРМА «ВЕРБКА» Гончаренка Романа Васильовича. Подорож виявилась справжньою пригодою, адже була сповненою неперевершених емоцій, нових відкриттів та незабутніх спогадів, які залишаться в серцях дітей надовго.

На території зоопарку знаходиться неймовірний Парк Динозаврів. Малеча з цікавістю розглядала роботизованих ящерів, які рухаються, гарчать, кліпають очима та махають хвостами й крилами. Були в захваті від фігур велетенських динозаврів, які мешкали на Землі в часи юрського періоду.

Втомлені дітлахи поверталися додому в піднесеному настрої, тому найвищим здобутком організованого дозвілля були щасливі дитячі очі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь