A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Представники інформаційних відділів місцевих рад Вінничини обмінялись досвідом роботи

Дата: 10.06.2021 16:08
Кількість переглядів: 433

Управління у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату обласної Ради провело інформаційну зустріч для представників сільських, селищних та міських рад, які у громадах відповідають за висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та за зв’язок із засобами масової інформації. Зустріч відбулася 9 червня у Вінницькому обласному молодіжному центрі «Квадрат», на неї були запрошені представники усіх територіальних громад області.

Від Чечельницької громади участь в даному заході взяв завідувач сектору засобів масової інформації та зв'язків з громадськістю  селищної ради Олег Атаманенко.

Під час семінару учасники проаналізували медіаландшафт територіальних громад, обговорили, як створюються новини для сайту. У програмі заходу було передбачено інформування про юридичні аспекти інформаційної діяльності місцевих рад, а також особливості висвітлення їхньої діяльності у соціальних мережах.
Перед учасниками семінару виступили:

 -  Ірина Жук - начальник управління у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної Ради;

- Дарина Дищук - заступник начальника управління у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної Ради;

 - Світлана Вишневська - заступник начальника управління у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної Ради;

- Леся Мороз – начальник відділу управління  у справах медіа та комунікацій виконавчого апарату Вінницької обласної Ради

- Вікторія Захарчук – представник Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування.

Керівники Вінницької обласної Ради розповіли учасникам семінару про додаткові можливості для розвитку громад і діючі проєкти Асоціацій, спрямовані на розвиток і промоцію територій.

Саме офіційний сайт громади – це та комунікаційна основа, яка пов’язує його з жителями. Нині на Вінниччині маємо 63 територіальні громади. І є запити на те, щоб сайти громад були інформативними, містили якісні новини про життя громади, а також доносили інформацію про діяльність органів місцевого самоврядування до жителів через різні канали комунікації, - прокоментувала Ірина Жук. – Зустріч була дуже корисною, адже учасники й учасниці обговорили теперішню ситуацію у громадах щодо інформування, а також змогли почути досвід своїх колег з інших громад. Ми усі працюємо у спільному інформаційному полі, маємо спільні виклики, тож такий обмін досвідом і одночасне отримання нової інформації – надзвичайно важливо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь