A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Агровиставка «Agroshou Ukraine»

Дата: 15.06.2021 11:46
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

 

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє, що з 16 по 18 червня 2021 року у м. Черкаси, вул. Смілянська, 168, на території КП «Черкаський аеропорт» відбудеться агровиставка «Agroshow Ukraine», організатором якої виступає ТОВ «БІЕЙЧ» за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

Головні тематичні розділи виставки «Agroshow Ukraine» включають наступні напрямки:                                               сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та

агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт.

Виставка «Agroshow Ukraine» займатиме площу понад ЗО тис. кв. м. На експозиціях виставки близько 300 учасників представлятимуть власну продукцію та послуги. Для грунтообробноої техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. На окремій локації «Фестиваль інновацій» 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агростартапи.

Просимо інформувати сільськогосподарських виробників Вашої громади та інших зацікавлених підприємств, установ та організацій про проведення даного заходу.

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: +38(068) 485 83 86, +38(0472)             500065. А також ознайомитись на вебсайті:

https://agroshow.com.ua.

До уваги сільгосптоваровиробників!

Запрошуємо до участі в агровиставці «Agroshow Ukraine» м. Черкаси

 

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації повідомляє, що з 16 по 18 червня 2021 року у м. Черкаси, вул. Смілянська, 168, на території КП «Черкаський аеропорт» відбудеться агровиставка «Agroshow Ukraine», організатором якої виступає ТОВ «БІЕИЧ» за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації.

Головні тематичні розділи виставки «Agroshow Ukraine» включають наступні напрямки: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, транспорт.

Виставка «Agroshow Ukraine» займатиме площу понад ЗО тис. кв. м. На експозиціях виставки близько 300 учасників представлятимуть власну продукцію та послуги. Для грунтообробноої техніки будуть обладнані демонстраційні полігони. На окремій локацій «Фестиваль інновацій» 40 учасників представлять рішення для точного землеробства, управління господарством, пристрої та агростартапи.

Детальна інформація розміщена на вебсайті https://agroshowxom.ua' контактні телефони: +38(068)485 83 86, +38(0472)50 00 65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь