Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Урочистий захід до Дня Конституції України та Дня Молоді

Дата: 25.06.2021 18:22
Кількість переглядів: 1220

Фото без опису

     Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

      Саме тому, 25 червня 2021 року в Чечельницькій громаді відбувся захід, присвячений до Дня Конституції України та розважальна програма до Дня молоді. З вітальним словом до присутніх на урочистому зібранні звернулася селищний голова Чечельницької територіальної громади Світлана Палісіка, привітала присутніх зі святами, побажала всім здоров’я, плідної праці, натхнення та вагомих здобутків у справі.

      На сьогоднішому святі відбулося вручення сертифікатів на грошові премії спортсменам із спортивного клубу «Сапсан». Також грошовою премією відзначений тренер чемпіонів Дмитро Таранець.

      Дякуємо спортсменам та їх тренеру за великий внесок у розвиток спортивного майбутнього нашої громади!

      Яскравим завершенням урочистих заходів став святковий концерт, який подарували присутнім солісти та творчі колективи КЗ «Центр культури і дозвілля» Чечельницької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь