A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!!!

Дата: 04.07.2021 08:29
Кількість переглядів: 808

Фото без опису

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ДОРОГІ ВИПУСКНИКИ!!!

Закінчення школиважливий життєвий етап.  41 учень Чечельницької селищної територіальної громади отримали документи про здобуття повної загальної середньої освіти. У закладах ЗСО урочисто та з трепетом у душі пройшли випускні вечори. 

Нам є чим пишатися. Адже наші вихованці успішно пройшли ЗНО, троє учнів отримали свідоцтва з відзнакою та нагороджені золотою та срібною медалями. Це - Попадюк К., Комарова К., Попадюк В.

Дорогі випускники 2021 року!!!

Прийміть щирі вітання  із закінченням школи! Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла, захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає Вас! Нехай ніколи не залишає щастя, удача і везіння! Нехай шлях Вашого життя буде гладким, щасливим і яскравим! Бажаємо, щоб всі Ваші плани та цілі обов'язково стали реальністю!

Хочемо особливу подяку і вітання сказати батькам!!! За Ваші недоспані ночі, розуміння, підтримку. За те, що ви виростили таких хороших, добрих дітейХай Ваші діти успішно вступлять в наступний етап свого життя, і наповнять його новими знаннями і подіями.

Подяку і повагу висловлюємо педагогічним колективам  ЗЗСО. Кожен з Вас зміг стати для випускників прикладом, що надихнув їх на певні досягнення.  Ви подарували їм великі знання і веселі спогади. Бажаємо Вам впевнено продовжувати шлях своєї діяльності, допомагати кожній дитині вибирати свій напрямок в житті і робити нові відкриття.

В добрий час і в добру путь, дорогі наші випускники!!!

З повагою селищний голова Світлана ПАЛІСІКА, 

 відділ освіти, молоді та спорту Чечельницької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь