A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ

Дата: 13.07.2021 16:02
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

Відбулось засідання комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 

Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядала питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення.

На  засіданні, яке відбулось 13.07.2021 року розглянуто такі  питання:

1.Про визначення  напрямів  спрямування  субвенції з державного бюджету  місцевим бюджетам на проектні, будівельно –ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа в Чечельницькій територіальній громаді.

2.Про формування та затвердження загального списку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського  піклування, осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку в Чечельницькій територіальній громаді.

3.Визначення загальної орієнтованої потреби  у коштах  на придбання житла, або виплати грошової компенсації дітям – сиротам та дітям, позбавленим  батьківського піклування, особам з їх числа, які перебувають на квартирному обліку та затвердити списки осіб для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної дитини обсягу такої компенсації в Чечельницькій територіальній громаді.

      На даний час на квартирному обліку у Чечельницькій територіальній громаді перебуває 36 дітей-сиріт, дітей, позбавлених  батьківського піклування та осіб з їх числа. Дана категорія осіб в громаді на сьогодні найбільше потребує вирішення питання придбання житла.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь