Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Об'єднуємо зусилля для зайнятості кожного

Дата: 21.07.2021 15:41
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

 Для  10 осіб з інвалідністю, що перебувають на обліку у Чечельницькій районній філії Вінницького ОЦЗ     21  липня 2021 року         проведено  групову профконсультацію із залученням соціальних партнерів.   Для обговорення існуючих проблем соціального захисту громадян з інвалідністю   зібрались представники органів влади, спеціалісти соціальних установ, а саме:    Людмила Іванова, керівник сервісного центру   Чечельницького району Головного Управління ПФУ у Вінницькій області, завідувач сектору праці, соціального захисту та охорони здоров’я населення Чечельницької селищної ради, Олександр Козиренко,     головний бухгалтер    КНП «Чечельницький   центр первинної медико-санітарної допомоги»,  Тетяна Ярославська, головний бухгалтер  ТОВ « ЛІС МАЙСТЕР», Віталій Чорновол.

      Директор районної філії, Олена Котенко,  ознайомила присутніх із   тенденціями  розвитку сучасного ринку праці;  наявністю підходящих вакансій    для людей з інвалідністю;  перспективами їх працевлаштування. Про вакансії для осіб з інвалідністю розповів головний бухгалтер  ТОВ « ЛІС МАЙСТЕР», Віталій Чорновол.

      Людмила Іванова, керівник сервісного центру   Чечельницького району Головного Управління ПФУ у Вінницькій області  надала повну та вичерпну відповідь учасникам щодо умов призначення пенсії та важливості набуття необхідного страхового стажу.  У своєму виступі підкреслила, що для людей з інвалідністю мати роботу – це можливість суттєво підвищити свій соціальний статус і добробут, а також роз'яснила порядок призначення та перерахування пенсій згідно пенсійного законодавства.

 Відповідно, важливим та нагальним є питання легальної зайнятості, на якому також акцентовано основну увагу.

 Олександр Козиренко та Тетяна Ярославська розповіли про пільги, якими можуть скористатись інваліди.

Захід виявився корисним, він пройшов в формі «запитання – відповідь», завдяки чому учасники почерпнули багато корисної для себе інформації. Всі учасники заходу отримали роздаткові  інформаційні матеріали.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь