Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Об'єднуємо зусилля для зайнятості кожного

Дата: 21.07.2021 15:41
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

 Для  10 осіб з інвалідністю, що перебувають на обліку у Чечельницькій районній філії Вінницького ОЦЗ     21  липня 2021 року         проведено  групову профконсультацію із залученням соціальних партнерів.   Для обговорення існуючих проблем соціального захисту громадян з інвалідністю   зібрались представники органів влади, спеціалісти соціальних установ, а саме:    Людмила Іванова, керівник сервісного центру   Чечельницького району Головного Управління ПФУ у Вінницькій області, завідувач сектору праці, соціального захисту та охорони здоров’я населення Чечельницької селищної ради, Олександр Козиренко,     головний бухгалтер    КНП «Чечельницький   центр первинної медико-санітарної допомоги»,  Тетяна Ярославська, головний бухгалтер  ТОВ « ЛІС МАЙСТЕР», Віталій Чорновол.

      Директор районної філії, Олена Котенко,  ознайомила присутніх із   тенденціями  розвитку сучасного ринку праці;  наявністю підходящих вакансій    для людей з інвалідністю;  перспективами їх працевлаштування. Про вакансії для осіб з інвалідністю розповів головний бухгалтер  ТОВ « ЛІС МАЙСТЕР», Віталій Чорновол.

      Людмила Іванова, керівник сервісного центру   Чечельницького району Головного Управління ПФУ у Вінницькій області  надала повну та вичерпну відповідь учасникам щодо умов призначення пенсії та важливості набуття необхідного страхового стажу.  У своєму виступі підкреслила, що для людей з інвалідністю мати роботу – це можливість суттєво підвищити свій соціальний статус і добробут, а також роз'яснила порядок призначення та перерахування пенсій згідно пенсійного законодавства.

 Відповідно, важливим та нагальним є питання легальної зайнятості, на якому також акцентовано основну увагу.

 Олександр Козиренко та Тетяна Ярославська розповіли про пільги, якими можуть скористатись інваліди.

Захід виявився корисним, він пройшов в формі «запитання – відповідь», завдяки чому учасники почерпнули багато корисної для себе інформації. Всі учасники заходу отримали роздаткові  інформаційні матеріали.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь