Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обмеження руху великовагового транспорту у денний час доби

Дата: 09.08.2021 09:17
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

 

Обмеження руху великовагового транспорту

у денний час доби

 

 

Розпорядженням Голови Вінницької обласної державної адміністрації від 11 березня 2021 року № 194 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» у відповідності до вимог законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про дорожній рух», «Про автомобільні дороги», постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року № 879 «Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування» (зі змінами) передбачено впровадження заходів з збереження несучої здатності конструкції дорожнього одягу від впливу динамічних навантажень в умовах підвищеної температури повітря.

З цією метою з настанням в період з червня по вересень погодно-кліматичних умов, за яких експлуатація великовагових та/або велико-габаритних транспортних засобів може призвести до значного пошкодження та руйнування автомобільних доріг загального користування (денна пора доби за температури повітря вище +28), впроваджується режим обмежень в дорожньому русі автомобільними дорогами загального користування області великовагових та/або великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 год до 22-00 год, крім транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

В межах Чечельницької громади на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-16-07 Піщанка-Чечельник, а також автомобільній дорозі державного значення Р-33 Вінниця-Гайсин-Велика Михайлівка, втановлено дорожні знаки щодо обмеження в дорожньому русі великовагових та великогабаритних транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь 7 тонн з 9-00 до 22-год.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь