A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Турнір з футболу "Олімпійські надії-2021" серед юнаків 2006р.н.

Дата: 09.08.2021 16:29
Кількість переглядів: 619

Фото без опису

Фото без опису

 

Турнір з футболу серед юнаків 2006 року народження "Олімпійські надії = 2021 " розпочали ВЕЛИКИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ЛЕНЬ у селі Попова Гребля. Команди "Агрофірма"Вербка" , села Білий Камінь та команда господарів змагались за право називатись кращими, отримати грамоти, медалі, отримати цінні подаруни та скуштувати смачну домашню кашу. Отже почнемо!

Перше місце - "Агрофірма"Вебка", срібні медалі у господарів турніру, і бронзові медалі отримал гравці команди з села Білий Камінь. Кращі гравці були відзначені грамотами, а наймолодший учасник турніру отримав мяч.

Дорослі команди розпочали турнір памяті Михайла Кривовяза з хвилини мовчання. А потім спортивні емоції заполонили стадіон.

Команди с. Івашкове, Стратіївки, Бритавки та господарів, які були преставлені молодіжною та основною командою були поділені на 2 підгрупи. Після закінчення групових змагань розпочалась фінальна частина. У боротьбі за 3 місце змагались команди "Молодь" села Попова Гребля та команда Стратіївки. Перемогла молодість. А в дуже непростому для суддівства фінальному матчі з мінімальною перевагою перемогла команда села Івашкове. Перехідний Кубок цього традиційного турніру вручав Михайло Данильчук . Відверто кажучи перемогу отримало село Попова Гребля, жителі якого не полишають надій на краще спортивне майбутнє для наших дітей.

Турнір з футболу "Олімпійські надії-2021" серед юнаків 2006р.н.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь