A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робоча нарада з працівниками центру КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради

Дата: 09.09.2021 08:13
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

8 вересня, директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради Тетяна Фаренюк провела робочу нараду із працівниками Центру.

У ході наради були підведені підсумки роботи за відпрацьований період, достатньо уваги Тетяна Фаренюк приділила проблемним питанням, які виникали в процесі роботи та були обговорені організаційні питання в подальшій діяльності Центру.

Головний бухгалтер КЗ «ЦНСП» Чечельницької селищної ради Гончарук Світлана проінформувала про проведення вчасного нарахування відпускних, лікарняних, заробітної плати та в повному обсязі перераховування заробітної плати за першу та другу половину місяця працівникам на відповідні карткові рахунки та систематичного надання довідок працівникам по місцю вимоги.

Інспектор з кадрів КЗ «ЦНСП» Чечельницької селищної ради Ончева Валентина зосередила увагу працівників щодо дотримання правил етичної поведінки стосовно колег, клієнтів, взаємодіючих організацій.

Начальник відділу соціальної допомоги за місцем проживання/вдома Лебідь Олександра наголосила на необхідність проведення підготовки привітання та приділення особливої уваги до Дня людей похилого віку, який щорічно відзначається 1 жовтня.

Начальник відділу соціальної роботи з дітьми та сім’ями Лисенко Катерина ознайомила присутніх щодо рекомендованих форм обліку організації надання соціальних послуг.

Завідувач відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Гаврильченко Валентина проінформувала про порядок та умови зарахування до стаціонарного відділення.

У нараді також взяла участь заступник начальника Відділу обслуговування громадян філії Пенсійного Фонду України Іванова Людмила, яка зосередила увагу присутніх щодо актуальних питань пенсійного забезпечення отримувачів соціальних послуг.

Представник Державної служби з надзвичайних ситуацій в особі Віталія Гуртового надав інформацію про правила підготовки до опалювального сезону та дотримання вимог правил пожежної безпеки в побуті.

На завершення наради директор КЗ «ЦНСП» Чечельницької селищної ради Тетяна Фаренюк подякувала за участь та побажала всім учасникам наради тісної співпраці, міцного здоров’я та успіхів у роботі.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь