Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзд працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради та Денного центру соціально – психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі спільно з інспектором СЮП ВП

Дата: 15.09.2021 16:07
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

 

13 вересня відбувся виїзд працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради та Денного центру соціально – психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі спільно з інспектором СЮП ВП Гайнсинського РУП по зоні обслуговування смт. Чечельник. В ході роботи було відвідано 6 сімей, які знаходяться у СЖО.

Під час відвідування фахівці перевіряли рівень забезпечення нагальних потреб дітей та проводили бесіди, щодо належного виконання батьківських обов’язків, дбайливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я дітей.

Також із батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей та ознайомлено із законодавством України щодо запобігання та протидії домашньому насильству, жорстокому поводженню з дітьми.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь