A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Чечельницької селищної територіалної громади

Дата: 24.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

24 вересня 2021 року відбулось перше засідання робочої групи з розроблення Стратегічного плану «Чечельницька громада 2030».

Стратегія громади – це основний документ для розвитку громади. Цей документ є ключовим у роботі з наповнення бюджету та залучення інвесторів. Крім того, стратегічне планування включає в себе аналіз всіх наявних в громаді ресурсів та формує алгоритми їх використання та розвитку.

Таке довгострокове планування визначить, звідки взяти ресурси для досягнення цілей і як їх розподілити. Основна перевага громади, яка має стратегію розвитку, в тому, що вона знає, чого хоче досягнути, що для цього треба зробити, коли і якими силами.

У ході роботи було обговорено план заходів та строки написання Стратегії, суть планування та функції робочої групи. Також визначено наступні завдання:  проведення опитування громадської думки мешканців та підприємців Чечельницької селищної територіальної громади та збір даних для соціально-економічного аналізу.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь