A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Урочистий мітинг до Дня захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 14:45
Кількість переглядів: 639

13 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва, які припадають на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, на центральній площі селища відбувся урочистий мітинг.

Захід розпочався з виконання Гімну України. Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх героїв-патріотів, які віддали своє життя за волю України та мужньо захищали її кордони.  

В урочистому покладанні квітів на могили біля загиблих воїнів АТО/ООС   взяли участь  голова селищної ради Світлана Палісіка, керівники структурних підрозділів та жителі району.

- День захисників та захисниць України - це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, свято мужності і патріотизму. Це нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу та незалежність України. Слава та шана – нашим героям! – сказала голова селищної ради Світлана Палісіка -  Я бажаю нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я, сили духу та мужності, а Україні – перемоги та мирного неба.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь