A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

У межах проєкту «Активні парки – локації здорової України» відбулося відкриття спортивної локації в селищі Чечельник

Дата: 02.11.2021 16:25
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

«Активні парки – локації здорової України» – це проєкт Президента України, який направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. 1 листопада 2021 року в рамках соціального проекту в смт. Чечельник Чечельницької селищної територіальної громади відбулося відкриття спортивного майданчика в парковій зоні.

Вінницька територіальна організація ВФСТ "Колос" долучилась до відкриття локацій спортивного дозвілля у селищі Чечельник.

На відкритті «Активного парку» були присутні голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич, голова Чечельницької громади Світлана Палісіка, начальник Управління спорту та рухової активності департаменту гуманітарної політики ОДА, заслужений майстер спорту України, дворазовий чемпіон світу, срібний призер 27 Олімпійських ігор в Сіднеї з велоспорту на треку Сергій Чернявський, директор Вінницької СДЮСШОР з легкої атлетики, заступник голови Вінницька територіальна організація ВФСТ "Колос" Валерій Швець.

Мета створення подібних локацій - надати кожному українцю вільний доступ до інвентаря для занять спортом. Кожен відвідувач парку за допомогою смартфона може сканувати QR-код, розміщений поруч з елементом, та обрати рівень складності вправ (новачок, середній, профі), що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальним тренером, спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість.

Запрошуємо до активних занять! Спорт має бути доступним для всіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь