A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 17.11.2021 09:45
Кількість переглядів: 603

 

 

 

 

 

 

 

16 листопада 2021р. під керівництвом голови Чечельницької селищної ради Світлани Палісіки відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. На порядку денному розглядалось 7 питань, які стосувались  надання дозволу батькам вчинити правочин щодо нерухомого майна від імені малолітньої дитини; про порядок взаємодії суб’єктів соціальної роботи з питань соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах; повернення дітей з інтернатних закладів, щодо невідвідування учнями закладів середньої освіти.

   В ході розгляду питань приймалося до уваги:  участь батьків у долі та вихованні  дітей,  відносини в родинах, створення належних умов проживання, ставлення батьків до виконання батьківських обов’язків, забезпечення батьками належного догляду за дітьми, характеристики сільських рад , потреби дітей, характеристики дітей з навчальних закладів. 

   Голова комісії - Палісіка Світлана Андріївна наголосила на тому, що на території сіл та селища саме люди, які в них живуть, які безпосередньо спілкуються з дітьми, з їх батьками, знають ситуацію про дітей найкраще. Тому вони повинні найперші повідомляти службу у справах дітей та соціальні служби Чечельницької селищної ради про проблеми, які виникли в сім`ях з дітьми.

    Було заслухано представників сторін заявників та з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які направлені на забезпечення соціально-правового захисту малолітніх та неповнолітніх дітей згідно чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь