A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

До Дня працівників сільського господарства

Дата: 24.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 546

Фото без опису

    У пору золотокосої осені, коли комори та засіки повняться багатим врожаєм, а благодатна земля відпочиває і набирається сили до наступного року, аграрії України відзначають своє професійне свято – День працівників сільського господарства.

    Сьогодні, 24 листопада, відбувся захід  з нагоди Дня працівників сільського господарства. Заступник голови Гайсинської районної державної адміністрації Олег Храновський та селищний голова Світлана Палісіка привітали присутніх та вручили почесні грамоти за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва та вагомі трудові досягнення.

   «Я хочу подякувати за працю, яку ви здійснюєте кожного дня. Ваша робота не передбачає ні вихідних, ні відпусток, ні нарікань на погоду, тому що пропущений робочий день може покласти край всім старанням та зусиллям», - звернулась до присутніх Світлана Палісіка. – «Ваша робота - це цех під відкритим небом, і ви приймаєте на себе всі ризики цього бізнесу, який є надзвичайно складним. Дякую, що ви не розчаровуєтеся, не покладаєте рук та приносите надзвичайну користь громаді та країні».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь