A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

Дата: 10.12.2021 11:41
Кількість переглядів: 337

 

 

На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового.

9 грудня голова Вінницької обласної Ради перевірив, як тривають останні приготування, і оглянув нові казкові локації. 

— Запрошую наших маленьких мешканців та гостей, що приїдуть на різдвяні канікули до Вінницької області, на гостину до Садиби Подільського чарівника, — каже Вячеслав Соколовий. — Садиба Подільського чарівника буде однією з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні.

На гостей чекає багато розваг, приємних сюрпризів і подарунків. У зоопарку маленькі відвідувачі зможуть подивитися на звірів, а ще стати учасниками святкового дійства з чарівником, феями та казковими героями. На території Садиби можна прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною дванадцяти місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем», відпочити на майданчику з чарівною парасолькою і, власне, завітати до будинку Подільського чарівника.

Садиба Подільського чарівника на території Подільського зоопарку є складовою проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля» департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, здійсненного коштом програми секторальної підтримки Європейського Союзу.

— Із цієї секторальної підтримки було виділено 11 млн грн, а взагалі весь об’єкт - Садиба й «вхідна група» - коштують 18 млн 700 тис. грн. Створення ж самої Садиби Чарівника коштувало майже 2 млн 600 тис. грн, в основному це кошти обласного бюджету та власні кошти підприємства, — розповів генеральний директор ВОКСЛП «Віноблагроліс» Анатолій Іванець. — Будувалась вона упродовж 2019-2020 років, здали її в експлуатацію у травні цього року. А вже із 19 грудня у Садибі Подільського чарівника будемо приймати діток.

Відвідини Садиби Подільського чарівника, а також уся святкова програма, - безплатна для відвідувачів Подільського зоопарку. Потрібно тільки купити квиток у зоопарк, адже ці кошти спрямовуються на утримання та харчування тварин. Для дітей дошкільного віку, учнів та студентів вартість вхідного квитка - символічна.

Садиба Подільського Чарівника працюватиме до 19 січня. До цього дня у Подільському зоопарку також триватимуть святкування.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь