A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції.

Дата: 21.12.2021 16:16
Кількість переглядів: 746

Фото без опису

Відбулось засідання місцевої комісії з питань формування пропозицій щодо потреби у субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа під головуванням голови Чечельницької селищної ради

Світлани Андріївни Палісіки.

 

На порядок денний виносились два питання.

   Відкриваючи засідання комісії Світлана Андріївна зазначила, що відповідно до протоколу №3 засідання обласної комісії з питань розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, який  затверджений Першим заступником Голови обласної державної адміністрації Н.Заболотною  №01.01-18/1487 від 13.12.2021р. (лист від 15.12.2021р. №01.01-58/8868) на Чечельницьку територіальну громаду виділено кошти на 1 об’єкт  в сумі 304038, 70 грн для виплати грошової компенсації.

Начальник служби у справах дітей селищної ради Лариса Стрельчук розповіла, що на квартирному обліку по Чечельницькій територіальній громаді  перебуває 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа: від 16 до 18 років-9 , від 18 до 23 років – 15, від 23 до 34 років - 14.

    Зазначимо, кошти державної субвенції між місцевими бюджетами розподіляє регіональна комісія при Вінницькій обласній державній адміністрації.

І обласною комісією визначено особу з числа дітей-сиріт Луценка Юрія Дмитровича, 1991р.н., який перебуває першим по списку на квартирному обліку по Чечельницькій територіальній громаді для виплати грошової компенсації.

   Луценко Юрій Дмитрович, 1991р.н., особа з числа дітей – сиріт Чечельницької територіальної громади, житель с. Вербка  Гайсинського району Вінницької області.

   Луценко Юрій Дмитрович подав заяву та пакет відповідних документів на призначення грошової компенсації на придбання житла.

При вивченні поданих документів комісією встановлено, що всі документи оформлені належним станом.

  Після обговорення комісією вирішено:

 

1. Призначити та виплатити грошову компенсацію за належне для отримання житлове приміщення особі з числа дітей-сиріт Луценку Юрію Дмитровичу з метою придбання житла.

 

2.Надати дозвіл на відкриття рахунку із спеціальним режимом використання  особі з числа дітей-сиріт Луценку Юрію Дмитровичу, 1991р.н. для призначення грошової компенсації з метою придбання житла.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь