A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Нарада КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради на чолі з директором Центру – Тетяною Фаренюк.

Дата: 30.12.2021 16:14
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

 

29 грудня поточного року відбулась нарада КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради на чолі з директором Центру – Тетяною Фаренюк. У ході наради було розглянуто ряд важливих питань щодо діяльності Центру, здійснено аналіз якості надання соціальних послуг вразливим категоріям населення відповідно до чинного законодавства та обговорені основні проблемні питання надання соціальних послуг. «Ми - новостворений Центр, який об’єднав у собі і сімей з дітьми, і одиноких пристарілих, і тих, хто з тих чи інших причин опинився у складних життєвих обставинах. Адаптаційний період ми пройшли, висновки зробили. Тому наше головне завдання – наблизити соціальні послуги до людей, зробити їх якісними, дійти до кожної людини, не залишити її без уваги, своєчасно допомогти», - зазначила Тетяна Фаренюк. За результатами наради було окреслено коло першочергових заходів для успішного виконання завдань, відповідно до плану роботи Центру на 2022 рік, пріоритетними напрямками роботи якого залишаються:

- раннє виявлення сімей/осіб, які потрапили чи можуть потрапити в складні життєві обставини та надання комплексних соціальних послуг з метою мінімізації складних життєвих обставинах;

- розвиток сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; впровадження послуги сімейного патронату над дитиною;

- надання соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю та невідкладна комплексна допомога особам, які опинилися у складних життєвих обставинах;

Начальники відділів та відділення Катерина Лисенко, Олександра Лебідь, Валентина Гаврильченко прозвітували про роботу кожного відділу та відділення.

Також завідувач Денного центру Інна Сандурська розповіла про ознаки та наслідки домашнього насильства, наголосила про функціонування «гарячої лінії» по насильству.

Інспектор з кадрів Валентина Ончева проінформувала про план роботи з військового обліку КЗ «ЦНСП» Чечельницької селищної ради.

Наприкінці наради голова Чечельницької селищної ради Світлана Палісіка та головний бухгалтер Людмила Ільніцька привітали присутніх з прийдешніми святами, побажавши всім міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди, взаєморозуміння та благополуччя. І по завершенню наради голова профспілки Катерина Лисенко вручила солодкі подарунки працівникам Центру.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь