A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Довгожителі – це жива історія нашої громади.

Дата: 04.01.2022 15:39
Кількість переглядів: 500

ТИМОФІЄВА Галина Авксентіївна

відзначила своє 90-річчя

 

Довгожителі – це жива історія нашої громади. Молоде покоління повинно пишатися їхньою життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламністю перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови.

1 січня жителька с. Каташин Тимофієва Галина Авксентіївна відзначила свій 90-річчний ювілей.

З ювілейним днем народження її приїхали привітати голова селищної ради Світлана ПАЛІСІКА, працівники КЗ «ЦНСП» Чечельницької селищної ради Тетяна ФАРЕНЮК та Олександра ЛЕБІДЬ.

Світлана Андріївна, вручаючи Подяку та подарунки ювілярці, звернулася зі щирими словами вітання: «Довгожителі – це жива історія нашої громади, вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду. Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої».

Вручили Галині Авксентіївні Подяку селищної ради за високий внесок у розвиток сільського господарства, розбудову та процвітання рідного села, за добросовісну невтомну багаторічну працю, яскравий приклад людяності, сили і волі, порядності, за життєву мудрість, багатий досвід, незламність перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови !!!

У свою чергу ювілярка подякувала за увагу і турботу. Поділилася спогадами про свою роботу, відзначивши, що завжди відповідально та з любов’ю ставилася до справи, яку виконувала. А також дякує Богу та долі своїй за своїх синів, тому що вони у її житті – і віра, і надія, і любов !!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь