A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

17 січня відбувся виїзд працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради та ССД Чечельницької селищної ради по зоні обслуговування смт. Чечельник та с. Попова Гребля.

Дата: 18.01.2022 15:48
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

 

17 січня відбувся виїзд працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради та ССД Чечельницької селищної ради по зоні обслуговування смт. Чечельник та с. Попова Гребля. В ході роботи було відвідано 8 сімей, які знаходяться у СЖО та 2 сім’ї, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Під час відвідування фахівці перевіряли рівень забезпечення нагальних потреб дітей та проводили бесіди, щодо належного виконання батьківських обов’язків, дбайливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я дітей. Проведено бесіду щодо дотримання пожежної безпеки у побуті.

Також із батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків. Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь