A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Конкурсна комісія обрала нового директора

Дата: 21.01.2022 15:03
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

20 січня 2022 року проведено друге засідання конкурсної комісії на  посаду керівника Чечельницького закладу загальної середньої освіти № 2 Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області.

Конкурсний відбір здійснювався за результатами перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої освіти, визначення професійних компетентностей, презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.   

Переможцем конкурсу на  посаду   керівника Чечельницького закладу загальної середньої освіти № 2 Чечельницької селищної ради Гайсинського району Вінницької області визнано

САНІВСЬКУ ГАЛИНУ ФЕДОРІВНУ

Вітаємо з перемогою у конкурсі, щиро бажаємо  конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо  Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу Чечельницького ЗЗСО № 2! Нехай у всіх починаннях Вас  супроводжує удача, розуміння та  підтримка колег та однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь