A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відвідано сім’ї опікунів/піклувальників та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, жителів сіл Вербка та Куренівка.

Дата: 25.01.2022 16:44
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

 

24 січня поточного року працівниками відділу соціальної роботи з дітьми та сім’ями  КЗ "Центр надання соціальних послуг  " Чечельницької селищної ради спільно з працівниками служби у справах дітей Чечельницької селищної ради відвідано сім’ї опікунів/піклувальників та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, жителів сіл Вербка та Куренівка.

Перевірені умови проживання дітей, їх можна вважати задовільними, стан забезпечення продуктами харчування, засобами гігієни, сезонним одягом, а також цільове використання коштів державних соціальних допомог.

На сьогодні найбільш соціально вразливими насамперед є сім’ї з дітьми, де батьки з певних причин не можуть забезпечити належного утримання та догляду за дитиною.

Фахівці із соціальної роботи проводять соціальну роботу шляхом виявлення сімей, вивчення їх потреб, планування та визначення методів допомоги, надання соціальних послуг, забезпечення за необхідності соціального супроводу.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь