A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Урочисте підняття олімпійського прапора

Дата: 04.02.2022 13:30
Кількість переглядів: 457

 

У п'ятницю, 4 лютого, в китайській столиці Пекіні розпочнуться зимові Олімпійські ігри-2022. Традиційно перед стартом змагань  запланована урочиста церемонія відкриття Олімпіади. І наша Чечельницька громада теж не стоїть осторонь.

Сьогодні ми  зібралися, щоб підтримати наших спортсменів, які протягом п’яти років виборювали право представляти Україну на головних спортивних змаганнях світу. На Олімпійських іграх-2022 Україну представлять 45 спортсменів у 12 видах спорту. Вони  багато працювали і, ми переконані, зможуть показати високі результати! Головне – вірте в себе!

Чечельниччани  і вся країна будуть вболівати і тримати кулаки за нові перемоги українських спортсменів. У Китаї обов’язково засяють яскраві українські зірки. Чечельниччани  вірять, що олімпійці подарують нам те, що дорожче від золота, срібла й бронзи, – це емоції від перемоги, гордість бути українцями, щастя бути українцями, миті, які залишаються назавжди у нашому великому, понад 40-мільйонному сімейному альбомі.

Давайте поповнимо цей альбом новими перемогами на олімпійській арені. Ми у вас віримо, ми за в нас вболіваємо і чекаємо золото в Україні. А наше золото - це всі українці у Пекіні .

Почесне право підняття Олімпійського прапора над Чечельниччиною  отримали вихованки ДЮСШ (директор Господінін В.О.)  секції волейболу     ( тренер П.П. Стащенко), які зайняли призове ІІ місце в міжобласних змаганнях  : Білошкурська Вероніка, Герасименко Аліна, Коваль Юлія та Гута Анастасія.

Вище, швидше, сильніше!   Слава Україні! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь