A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбувся турнір з волейболу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (воїнів - інтернаціоналістів) та до 33 - річниці виведенню радянських військ із Афганістану

Дата: 05.02.2022 15:33
Кількість переглядів: 438

 

Сьогодні, 5 лютого, в селі Каташин Чечельницької територіальної громади відбувся турнір з волейболу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав (воїнів - інтернаціоналістів) та до 33 - річниці виведенню радянських військ із Афганістану. З вітальним словом звернулися: голова Чечельницької територіальної громади  С. Палісіка, голова Гайсинської районної ради В. Савчук, голова Чечельницької спілки ветеранів Афганістану В. Вівчарук, заступник голови Вінницької обласної спілки ветеранів Афганістану Г. Цирканюк голова Федерації волейболу Гайсинського району та депутат Вінницької обласної ради Г. Мазур, голова організації фізкультурно-спортивного товариства "Колос" та депутат Чечельницької селищної ради О. Ковтун. Голова Чечельницької селищної ради Світлана ПАЛІСІКА привітала усіх учасників змагань та вручила голові організації фізкультурно-спортивного товариства "Колос" Олександру КОВТУНУ подарунки : футбольний та волейбольні м'ячі. 
Тож бажаємо учасникам змагань успіхів, бажання творити креатив, а також задоволення від своєї роботи та нових спортивних рекордів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь