Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про тих, хто не уявляє свого життя без книг!

Дата: 08.02.2022 11:49
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

 

7 лютого працівники комунального закладу «Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради спільно з працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» Чечельницької селищної ради на чолі з директором Центру Тетяною Фаренюк вперше організували конкурс найбільш активних читачів у таких номінаціях: найактивніший читач, найстарший читач та багаторічний читач КЗ «Публічна бібліотека» Чечельницької селищної ради. У результаті чого переможцями стали:

• найактивніший читач - Чернієвський Павло Афанасійович, житель с. Тартак, книголюб, не просто найактивніший читач, він є автором 8 поетичних збірок, які були видані за власні кошти самого автора. Вірші Павла Афанасійовича легко читати, вони є дуже атмосферними, ніжними, прийнятими любов’ю до людей, до рідного краю, до батьківщини. Це людина, яка вражає своє життєвою енергією та наснагою. Здається, що Павлу Афанасійовичу ніколи сумувати, адже багато що потрібно ще встигнути…Павло Афанасійович закликає усіх нас поринути у світ книг – прекрасний і дивний.

• найстарший читач - Багрій Ганна Мойсеївна, жителька селища Чечельник. У свої 92 роки залишається постійно усміхненою та життєрадісною. Ганна Мойсеївна каже, що читає завжди: і вдень, і вночі, забуваючи про всі негаразди. Всі жителі нашого селища знають Ганну Мойсеївну – як щиру, чуйну, веселу та справедливу особистість. А її оптимізм та вміння радіти життю є прикладом для нас усіх!

• багаторічний читач - Журавель Андрій Якович, житель села Білий Камінь, незважаючи на свій поважний вік, енергійний та постійно своєю життєвою силою надихає не лише рідних, а й оточуючих. Та молиться не лише за себе, а й за своїх дітей та онуків, оскільки знає напам’ять не одну молитву. Також цитує Біблію та щоденно перечитує книги, журнали та майже всі місцеві газети. Андрій Якович неодноразово наголошує: «День без книги, що обід без хліба. З книгою жити – з добром дружити».

Всіх цих людей об’єднує життєлюбство, оптимізм та неймовірна жага до читання, і вони не уявляють свого життя без книг!!!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь