A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Правова допомога, що гарантується державою

Дата: 11.02.2022 13:55
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

 

10 лютого 2022 року в приміщенні Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості відбувся семінар для 10 безробітних за участю соціального партнера – Чечельницького бюро правової допомоги Гайсинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Адже захист прав людини — один із критеріїв правового та демократичного суспільства.

Алла Овчар, провідний фахівець з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Чечельницької районної філії поінформувала присутніх про стан ринку праці , ознайомила безробітних з поняттями «підходяща робота», «страховий стаж» та «застрахована особа».

Мета заходу – інформування всіх категорій безробітних громадян про соціальні гарантії щодо можливості отримання правової допомоги за рахунок держави.

Головний юрист сектору Чечельницького бюро правової допомоги Гайсинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Володимир Гончар, розповів присутнім про систему надання безоплатної правової допомоги, основні завдання та функції, поінформував про механізм отримання безоплатної правової допомоги та про категорії громадян, що мають право на отримання такої допомоги.

Спеціаліст бюро проаналізував питання, з якими звертаються найчастіше громадяни на прийом. По завершенню заходу всі учасники отримали інформаційні буклети.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь