Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

За сприяння Гайсинської окружної прокуратури майно вартістю понад 1 мільйон гривень повернуто в державну власність

Дата: 15.02.2022 11:37
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

 

За сприяння Гайсинської окружної прокуратури майно вартістю понад 1 мільйон гривень повернуто в державну власність

 

Всупереч вимогами законодавства щодо приватизації державного майна, частина приміщень, які перебували в оперативному управлінні Чечельницької районної державної лікарні ветеринарної медицини, незаконно безоплатно вибули на підставі рішення органу місцевого самоврядування без відповідного погодження Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Фонду державного майна України.

З метою захисту порушених інтересів держави прокуратурою підготовлено та подано до суду позовну заяву. Рішенням Чечельницького районного суду Вінницької області позовні вимоги прокурора задоволено у повному обсязі – визнано незаконним та скасовано рішення виконавчого комітету Вербської сільської ради, яким передано безоплатно у власність громадян державне майно та витребувано на користь держави нерухоме майно площею 100 м. кв. 

На виконання рішення суду державним реєстратором виключено записи про незаконно набуте право приватної власності у зв’язку із скасуванням рішення виконавчого комітету сільської ради, та право державної власності на вищевказане приміщення зареєстровано за державою в особі Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Вартість державного майна складає 1 млн. 120 тис. грн.

 

Прокурор Бершадського відділу

Гайсинської окружної прокуратури                            Ганна КРУКОВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь