Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

18 лютого у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" відбувся тренінг «Як відкрити молодіжні центри в громадах».

Дата: 18.02.2022 15:48
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

18 лютого у Вінницькому обласному молодіжному  центрі "Квадрат" відбувся тренінг «Як відкрити молодіжні центри в громадах», організований Координаційною  радою з питань молодіжної політики при Вінницькій Облраді.

Інтерактивну симуляційну гру провели представники Львівського обласного молодіжного центру. Участь у заході взяли представники територіальних громад, голови Молодіжних рад та радники голів громад з питань молодіжної політики.

Голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при обласній Раді та радниця голови обласної Ради Iryna Lozova  каже, що в галузі молодіжної політики для обласної Ради стало пріоритетним відкриття молодіжної інфраструктури в громадах і створення комфортних умов для залучення молоді до процесу розвитку територіальних громад.

– Обласна Рада затвердила Положення про Конкурс «Молодь 3.0», який передбачає створення молодіжних центрів або просторів у територіальних громадах Вінниччини, – зазначає Ірина Лозова. – Власне, ідея конкурсу «Молодь 3.0» виникла тоді, коли ми, як Координаційна рада з питань молодіжної політики, спільно з молодіжним центром «Квадрат» реалізовували за підтримки Ради Європи проєкт «Молодь за демократію».

Створення і відкриття молодіжних просторів передбачено обласною програмою розвитку місцевого самоврядування «УСПІШНІ СИЛЬНІ ГРОМАДИ». Планується, зокрема, що протягом 2022–2025 років у громадах Вінниччини буде відкрито 8 молодіжних просторів, об’єднаних в єдину мережу з Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат».


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь