Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

18 лютого у Вінницькому обласному молодіжному центрі "Квадрат" відбувся тренінг «Як відкрити молодіжні центри в громадах».

Дата: 18.02.2022 15:48
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

18 лютого у Вінницькому обласному молодіжному  центрі "Квадрат" відбувся тренінг «Як відкрити молодіжні центри в громадах», організований Координаційною  радою з питань молодіжної політики при Вінницькій Облраді.

Інтерактивну симуляційну гру провели представники Львівського обласного молодіжного центру. Участь у заході взяли представники територіальних громад, голови Молодіжних рад та радники голів громад з питань молодіжної політики.

Голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при обласній Раді та радниця голови обласної Ради Iryna Lozova  каже, що в галузі молодіжної політики для обласної Ради стало пріоритетним відкриття молодіжної інфраструктури в громадах і створення комфортних умов для залучення молоді до процесу розвитку територіальних громад.

– Обласна Рада затвердила Положення про Конкурс «Молодь 3.0», який передбачає створення молодіжних центрів або просторів у територіальних громадах Вінниччини, – зазначає Ірина Лозова. – Власне, ідея конкурсу «Молодь 3.0» виникла тоді, коли ми, як Координаційна рада з питань молодіжної політики, спільно з молодіжним центром «Квадрат» реалізовували за підтримки Ради Європи проєкт «Молодь за демократію».

Створення і відкриття молодіжних просторів передбачено обласною програмою розвитку місцевого самоврядування «УСПІШНІ СИЛЬНІ ГРОМАДИ». Планується, зокрема, що протягом 2022–2025 років у громадах Вінниччини буде відкрито 8 молодіжних просторів, об’єднаних в єдину мережу з Вінницьким обласним молодіжним центром «Квадрат».


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь