Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Наказ «Про встановлення заборони на відвідування лісів населенням».

Дата: 30.03.2022 10:35
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

 

28 березня 2022р., начальник Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Борзов підписав наказ «Про встановлення заборони на відвідування лісів населенням». Це пов'язано з реальною загрозою виникнення пожеж у лісах та мінімізації їх наслідків.

 Згідно з розпорядженням, вінничанам і мешканцям області у період воєнного стану заборонено відвідування лісів та в’їзд до них (крім транзитних шляхів) транспортних засобів й іншої самохідної техніки, за винятком тих, що використовуються для потреб лісогосподарської діяльності у період воєнного стану та високої пожежної небезпеки.

«Районним військовим адміністраціям, постійним лісокористувачам, разом з органами місцевого самоврядування, необхідно забезпечити інформування населення про заборону відвідування лісів та додержання вимог законодавства у сфері пожежної безпеки, – йдеться на сайті Вінницької обласної військової адміністрації. – Також наказом передбачено здійснення контролю за недопущенням перебування у лісах населення і транспортних засобів та заходи щодо охорони й захисту лісів, попередження виникнення лісових пожеж, залучення у встановленому порядку до ліквідації пожеж, у разі їх виникнення, місцевого населення та необхідних технічних засобів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь