Чечельницька громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вступ до вишів у 2022 році…

Дата: 30.03.2022 13:18
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Для участі у тестуванні для вступу до вишів у 2022 році необхідно бути зареєстрованим у системі учасників зовнішнього незалежного оцінювання. Про це інформують в Українському центрі оцінювання якості освіти.

        «Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році. У ньому буде докладно описано, як саме відбуватиметься вступ. Ми ще не готові повідомити, які іспити й у якому форматі потрібно буде складати вступникам, але точно можемо сказати, що для організації будь-яких іспитів потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань, – йдеться у повідомленні. – Таку інформацію ми отримаємо з бази даних реєстрації для участі в ЗНО».

Зазначається, що якщо випускники вже зареєструвалися для участі в ЗНО (заповнили реєстраційну картку, зібрали пакет реєстраційних документів і віддали його керівникові закладу освіти або самостійно надіслали до одного з регіональних центрів оцінювання якості освіти), то вони є потенційними учасниками вступних іспитів до закладів вищої освіти.

       «Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка І-ІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) – до 9 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Якнайуважніше поставтеся до заповнення таких її полів: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності) та номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу», – додають в УЦОЯО.

     Крім того, в УЦОЯО просять до 9 квітня створити реєстраційну картку учасника ЗНО тих, хто вже здобув повну загальну середню освіту (має свідоцтво про повну загальну середню освіту/атестат) і ще не реєструвалися в системі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь